l

PS Food and Lifestyle online 

Het enige wat veranderd is dat we een video of telefonisch consult inplannen. Daarbij is het wenselijk dat je op deze dag jezelf weegt en of meet. We bespreken de voorgang, de behaalde resultaten en de eventuele valkuilen. Daarna maken wij samen een planning voor de volgende week en laat je mij even weten welke producten je graag in huis wilt hebben.

Belangrijk om te weten is dat je altijd kunt switchen, het is geen probleem wanneer je een afspraak plotseling online wilt uitvoeren of dat je toch maar liever langskomt.

Het PS dieet bestaat vooral uit maaltijdvervangers en koolhydraatarme recepten en producten. Het assortiment bevat meer dan 120 voedingsproducten om uit te kiezen. Van ontbijt producten tot lunch en maaltijdproducten, maar ook heerlijke tussendoortjes en dranken. Alle PS producten zijn online te bestellen. Om een kijkje te nemen klik je hier. 

Uiteraard is de service inclusief de begeleiding die je gewend bent, maar dan online. Dat is fijn want dan krijg je toch nog dat steuntje in de rug. Heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0627888497 of vul het contactformulier in.E-mailen
Bellen
Map
Info