l

Jouw ideale gewicht kun je bereiken met een overzichtelijk programma. Eén met lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden en snacks.


Maak kennis met Pauline Maas-Bulk, diëtist en PS food and lifstyle coach in Waddinxveen. 

Wil je serieuze stappen zetten om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden? Op basis van een uitgebalanceerd programma, met gezonde recepten voor een bewust voedingspatroon? Voor professionele begeleiding kunt je terecht bij PS coach Pauline Maas-Bulk.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek en ik vertel je graag meer. Wat kun je verwachten van mij en het PS. programma?
• Persoonlijke begeleiding van mij
• Voedingsplan op maat
• Makkelijk en gezond eetpatroon
• Lekkere gerechten
• Een gezonde levensstijl
• Een jaar lang na begeleiding
* Je maakt kans op de make-over en fotoshoot als je daadwerkelijk start met het PS. food
& lifestyle programma (voorwaarden).


Heb je een vraag over het PS Food and lifestyle programma? Wil je weten of het iets voor jou is? Gewoon even bellen! Je kunt mij bereiken op 06-27888497.

Wat is PS food and lifestyle? gezond eten en toch afvallen

PS is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jouw gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van een goed opgeleide en gecertificeerde PS coach. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan. Het concept bestaat uit drie fases, die je onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar uw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder onze professionele begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

 

Het lifestyle programma kort samengevat:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
  • Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht.

 Een eerste indruk aan de hand van vijf recepten

Vind je het prettig om vast een eerste indruk te krijgen van het type maaltijden? We sturen je per e-mail graag alvast vijf koolhydraatarme recepten toe, geheel vrijblijvend.  

Wij gebruiken je  e-mailadres alleen om je de recepten toe te sturen. 

Ja, ik wil graag 5 koolhydraatarme recepten ontvangen

 

Of je nu 5 kg of 50 kg wil afvallen, ik ga jou helpen je doel te bereiken!

Maak een afspraak voor een GRATIS intakegesprek en ga op weg naar een gezond en slank lichaam. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen!

  


E-mailen
Bellen
Map
Info