Diëtistenpraktijk Pauline Maas-Bulk: 06-27888497

Tel: 06-27888497        

 

Wat een mooi succes voor Marloes Rosendaal!

 

Eigenlijk heb ik nooit overgewicht gehad, maar na drie zwangerschappen bleven er toch wat kilo’s plakken die ik er niet af kreeg. In de zomer van 2016 merkte ik dat ik het vervelend vond om in een korte broek rond te lopen, laat staan in bikini. Dat was het moment dat ik besloot dat er iets moest veranderen, en na de zomer ben ik dan ook op zoek gegaan naar een manier om de extra kilo’s kwijt te raken.

Ik wist dat er bij mij in de buurt een PowerSlim coach zat en ik zag dat zij allerlei leuke recepten deelde via Facebook. Dat zag er allemaal heel lekker uit, dus heb ik een afspraak met de coach ingepland. Zij vertelde me hoe het programma van PowerSlim werkt en dat sprak me wel aan. Ik was bang dat ik nog maar heel weinig mocht eten, maar gelukkig mag je bij PowerSlim gewoon 3 maaltijden per dag én 3 tussendoortjes. Daardoor was het goed vol te houden.

Het PowerSlim traject is me erg goed bevallen, de producten waren erg lekker maar vooral de begeleiding van mijn coach was super. Bij haar kon ik altijd terecht voor tips en een steuntje in de rug. Het programma was dus helemaal niet zwaar en ik zag mijn einddoel al snel dichterbij komen. Daarom bleef ik doorzetten.

Nu voel ik me weer heel goed en loop ik graag in jurkjes en korte broeken. Al bijna twee jaar zit ik weer heerlijk in mijn vel en ik weet zeker dat ik dit ook vol ga houden! 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek!

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen!

Nadat ik mijn hele leven lang zo’n beetje aan het jojo-en geweest ben met mijn gewicht,

kwam ik half september 2016 in contact met Pauline Maas, diëtist in Waddinxveen.

Zij voert het merk Power Slim. Een afslankmethode waarbij je koolhydraat-arm en eiwitrijk gaat eten.

E.e.a. ondersteund door de producten van Power Slim.

Dit was wel een soort laatste redmiddel voor mij. De producten gekocht en aan de slag maar.

Het fijne van deze methode is, dat er een boekje bij zit met een weekmenu en een boodschappenlijst voor die week. Dus je weet precies waar je aan toe bent.

Tot mijn verbazing was ik de eerste week al ruim 2 kilo afgevallen. Dit gaat goed dacht ik en zeker ook met de professionele hulp van Pauline. Elke week even wegen en goede tips meekrijgen.

Mijn partner, die diabetes, een te hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol heeft, werd ook enthousiast gemaakt en op aanraden van zijn diëtist is hij ook begonnen bij Pauline Maas.

Het resultaat was verbluffend. Zijn medicijnen zijn bijna allemaal verdwenen net als zijn hoge bloeddruk en de suiker.

Nu, na een klein halfjaar zijn wij beide ruim 20 kilo afgevallen en hebben ons eetpatroon gewijzigd. Wij blijven redelijk koolhydraat-arm eten. Niets aan de hand en lekker.

Wij zijn erg blij dat wij destijds de stap genomen hebben om samen met Pauline Maas te beginnen met Power Slim.

Als iemand enthousiast is zij het wel.

Dank daar voor.

Marion Verkleij, 60 jaar uit Boskoop

Ad Verkleij, 62 jaar uit Boskoop

 Ik durf mijn rokje weer aan!

Na de bevalling van mijn jongste dochter vond ik het heerlijk dat ik alles weer mocht eten. Ik genoot daar enorm van, helaas kwamen er steeds meer kilo’s aan. Toen ik werkeloos thuis kwam te zitten werd het nog erger. Ik was al een emotie- eter en uit verveling ging ik nog meer snoepen. Na vier maanden vond ik een nieuwe baan. Nu moest ook meteen het roer om, dit kon niet meer. Ik woog bijna 90 kg en als ik nu niks deed zou het er aan blijven.

Mijn man vond het niet erg, maar voor mijn zelfbeeld en eigenwaarde was het nodig. Ik kon geen leuke kleren meer aan en voelde mij niet aantrekkelijk. Ik maakte een afspraak bij PowerSlim coach en na dat gesprek wist ik het zeker. Dit moest ik doen!

Ik ging enthousiast aan de slag en wat bleek: het ging super! Ik kon het PowerSlim afslankprogramma makkelijk volhouden. Ik had zelfs geen drang naar snoep of koek en van emotie- eten is geen sprake meer. Elke week ging ik vol vertrouwen op de weegschaal staan. Ik begon al heel snel resultaat te zien. Mijn jeans gingen steeds losser zitten en mijn zelfbeeld begon te stijgen. Als ik een minder moment had wist mijn coach mij te motiveren om door te gaan.

Voor het eerst durf ik nu weer korte rokjes aan. Na drie maanden kan ik vol trots zeggen dat ik 15 kilo kwijt ben door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. En ik weet het, nu begint pas de echte uitdaging; het op gewicht blijven. Ik ga nog een jaar lang op na begeleiding bij mijn coach om zo mijn gewicht vast te houden. Ik weet zeker dat het mij gaat lukken.

Ik ben trots op mijzelf en kijk weer graag in de spiegel.