Diëtistenpraktijk Pauline Maas-Bulk: 06-27888497

Tel: 06-27888497        

Gefeliciteerd, je hebt net je eerste stappen naar een gezonde en fitte leefstijl met PowerSlim gemaakt!

Ben jij ook al klaar voor jouw succes en goede voornemens?

Begin met PowerSlim, maak een afspraak met Pauline, bestel een starterspakket en ontvang 10% korting. Kom je samen met je vriendin, moeder of buurvrouw? Dan ontvang je maar liefst allebei 20% korting op het starterspakket.
Word lid van de besloten whatts app groep en ontvang dagelijks tips en tricks en heerlijke recepten.Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende manieren om af te vallen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat werkt wel en wat niet?! Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Het is namelijk erg belangrijk dat je een nieuwe levensstijl ontwikkelt die vol te houden is. Je wilt, naast het behalen en behouden van je gewenste gewicht, tenslotte een gezond en vitaal lichaam. Een programma waarbij jij je fut- en energieloos voelt en er wat grauw en minder gezond uit kan gaan zien, is gedoemd om te mislukken.

Gelukkig ga je in 2019 met PowerSlim een goede start maken! Een mooi voorbeeld van een levensstijl die blijvend succes heeft is namelijk een koolhydraatarme levensstijl. Het is geen dieet, maar een levensstijl die resulteert in het veranderen van je stofwisseling en het verbeteren van je vetverbranding. Omdat het aanleren van een nieuwe levensstijl in het begin wat wennen is ontvang je de komende twee weken iedere dag informatie, aanvullende tips, recepten en weetjes. Zo zorgen we ervoor dat de goede voornemens nu echt de realiteit worden! Natuurlijk kom je ook wekelijks bij mij op consult en bespreken we je lichaamsmetingen en hoe jouw week is verlopen.   

Succesverhaal Heleen

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos

 Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed was te combineren met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot er voor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was, in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hier hinder van ondervond. Mijn coach was een grote steun, als het even niet goed ging kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

 Het PowerSlim programma is mij goed bevallen. Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Zo blij dat ik gewoon weer broeken met een goed gevoel kan dragen. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe zelfverzekerde ik. 

   

Je bent echt niet de enige die af en toe een steuntje in de rug nodig heeft. Dit schreef Sandra van Gelderen over haar ervaring:Ik ben Sandra van Gelderen, ik ben 46 jaar en woon samen met mijn vriend en twee kinderen in Limburg. Ik had al langer overgewicht en voelde me niet lekker in mijn vel. Ik vond het moeilijk om te bedenken wat ik hieraan zou kunnen doen. Ik had al veel diëten geprobeerd maar die hadden weinig effect.

 Omdat het me niet lukte om zelf af te vallen, dacht ik dat een een-op-een behandeling voor mij het beste zou werken. Ik ben met PowerSlim gestart onder begeleiding van een voedingscoach, aangevuld met lekkere, koolhydraatarme producten.

 Ik vond het heel fijn dat het meteen duidelijk was wat wel en niet mocht. In het starterspakket zat een handig kookboek en uitgebreide informatie, ik kreeg er meteen zin in toen ik dat las! Toen ik eenmaal de beslissing had genomen om te starten, ben ik er direct vol voor gegaan. Er waren veel producten die ik erg lekker vond en ook de recepten in het kookboek spraken me aan. Ze waren heerlijk en makkelijk te bereiden, ook belangrijk natuurlijk.

Omdat ik moeder van twee kinderen ben, was het wel even afwachten of het ook goed te combineren was met het gezinsleven. Gelukkig was dat totaal geen probleem! Als we pasta eten dan maak ik voor ons allemaal groenten en vlees, zelf pak ik daar dan PowerSlim pasta bij en de rest van het gezin krijgt ‘gewone’ pasta uit de supermarkt. Dat gaat heel makkelijk, het was heel fijn om op deze manier af te kunnen vallen.

Het programma is niet zwaar, natuurlijk moet je wel goed na blijven denken maar het is heel goed te doen. Wat ook erg fijn is, is dat het zo goed klikte met mijn PowerSlim coach. Ze is iemand die spreekt uit eigen ervaring en weet hoe het is om zwaarder te zijn. Ze helpt me heel goed met het maken van keuzes en bedenken wat wel of niet kan. Het is fijn om samen met haar de week door te nemen en te kijken welke valkuilen ik tegen ga komen, in het weekend of doordeweeks. Samen vinden we daar dan een oplossing voor, zodat je niet wordt overvallen door verrassingen of verleidingen en toch weer voor bijvoorbeeld een frietje kiest.

Ik voel me nu veel energieker, veel vrolijker en ik ben veel fitter sinds ik ben afgevallen. Ik ben als persoon ook veranderd: voor mijn gevoel maak ik veel minder snel een probleem van dingen en alles gaat daardoor veel makkelijker. Zoveel mensen geven me complimentjes, dat steunt me enorm! Ik weet zeker dat ik ook die laatste kilo’s nog af zal vallen met PowerSlim.