Diëtistenpraktijk Pauline Maas-Bulk: 06-27888497

Tel: 06-27888497        

...Zo lekker kon zijn

 

Wil jij nu eindelijk die stap zetten naar een slanker en gezonder lichaam?
Wat goed! Ik ga je helpen met afslanken met PowerSlim Waddinxveen, maak snel kennis met jouw PowerCoach. 

PowerSlim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

Met PowerSlim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit PowerSlim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee-eten is geen enkel probleem.

Pauline is jouw stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!

Ben je het helemaal zat?
Telkens pogingen gedaan om af te vallen?
Heb je het idee dat je van een stukje taart al aankomt?

Of je nu 5 kg of 50 kg wil afvallen, ik ga jou helpen je doel te bereiken!

Maak een afspraak voor een GRATIS intakegesprek en ga op weg naar een gezond en slank lichaam. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen!

 


Opbellen
E-mail