Diëtistenpraktijk Pauline Maas-Bulk: 06-27888497

Tel: 06-27888497        

Even voorstellen.. 

Ik ben Pauline, diëtist bij diëtistenpraktijk Pauline Maas-Bulk in Waddinxveen. Mijn visie is dat lekker eten ontzettend belangrijk is. Mijn missie is om dat verder uit te dragen afgestemd op de wensen en behoeften van de individuele cliënt. Het geeft mij voldoening wanneer ik cliënten de handvatten aan kan reiken waardoor zij optimaal de gestelde doelen kunnen bereiken, zich gesteund en begrepen voelen. Mijn liefde voor lekker eten en koken is geen bijzonderheid.  

Mijn kracht is het geven van praktische, haalbare en op maat gesneden adviezen. Ik help u graag om deze adviezen zoveel mogelijk te vertalen naar uw wensen en gewoonten.


Stagiair... Nathalie

Mijn naam is Nathalie, 25 jaar. Ik verliet 8 maanden geleden het gezellige Breda, en ik woon sinds februari in Zoetermeer, waar ik samenwoon met mijn lieve vriend Milan en onze kat Floris.

Nadat ik mijn opleiding apothekersassistent heb afgerond, ben ik gaan werken in een ziekenhuisapotheek in Breda. Naast deze fulltime baan, ben ik met veel passie 4 jaar geleden de opleiding Voeding & diëtetiek van het NTI begonnen. NTI biedt sinds een aantal jaar deze erkende opleiding. Ik heb voor dit opleidingsinstituut gekozen, omdat deze erg flexibel is en dit goed te combineren was met mijn voorgaande baan. Het vergt wel enige discipline. Nu is het jaar van stage aangebroken, en deze mag ik met veel plezier volgen bij diëtistenpraktijk Pauline Maas- Bulk.
Ik vind het erg leuk om mensen persoonlijk advies te geven op het gebied van voeding. Voeding vind ik fascinerend, omdat het veel invloed heeft op het lichaam. Gezond zijn is natuurlijk belangrijk, maar je goed en gezond voelen maakt het af. Ik hoop dat ik veel mag leren van Pauline, om mensen te kunnen begeleiden bij een gezonde leefstijl.

Ik hoop na het succes afronden van mijn opleiding, een leuke baan als diëtist te vinden, en mij nog verder te verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde.

Al heel lang heb ik veel interesse in gezondheid en voeding. Deze is alleen maar gegroeid tijdens de opleiding. Naast koken en bakken, ben ik ook graag aan het sporten. Ik doe dit bij een sportschool, waar ik groepslessen volg, en ik ben lid van een volleybalvereniging. Op vakanties ben ik vaak te vinden in de zee, waar ik de onderwaterwereld graag bewonder.
Naast reizen en duiken, ben ik ook graag creatief bezig en schilder/ teken ik regelmatig.

Jullie zullen mij gedurende het komende jaar vooral tegenkomen op dinsdag en woensdag.

Ik kijk erg uit naar de komende stageperiode. Tot snel!
Nathalie

 

Opbellen
E-mail