Diëtistenpraktijk Pauline Maas-Bulk: 06-27888497

Tel: 06-27888497        

Ketenzorg 

De praktijk is aangesloten bij Mediis (voorheen: Regio Zorg Midden-Holland). Hierdoor is uw huisarts in de gelegenheid om bij Diabetes, CVRM,  of COPD mij als behandeld diëtist aan te merken. Ik ben gespecialiseerd in koolhydraatbeperkingen en demedicaliseren bij diabetes type 2. De diëtist bij diabetes in Gouda, Waddinxveen en omstreken. Ik werk volgens de afgesproken richtlijnen, nl:

- NDF voedingsrichtlijn diabetes 2015

- Behandelprotocol CVRM

- Behandelprotocol zorgprogramma COPD


Uiteraard kunt u ook terecht voor voedingsadvies bij hypertensie en andere aandoeningen en klachten.

Om u zo goed mogelijk te begeleiden, besteed ik een deel van de consulten aan ziekte-inzicht. De link diabetes mellitus type 2 is hier al een voorproefje van.

Tip: Ondervindt u problemen bij het vinden van een goede zorgverzekeraar bij Diabetes, verzekeren via DVN is een uitkomst.

 

Verwijzers

Uw patiënten zijn van harte welkom!

Bij een dieetbehandeling van een door u verwezen patiënt ontvangt u op verzoek een begin- en eindrapportage. Indien nadere medische informatie gewenst is, neem ik contact op met uw praktijk. Uw patiënten kunnen een afspraak maken via het contactformulier op deze website, telefonisch of via email.

Verwijsbrief

Alhoewel de diëtist direct toegankelijk is, stellen sommige ziektekostenverzekeraars een verwijsbrief van de huisarts toch verplicht. De verwijsbrief is te downloaden maar u kunt er ook voor kiezen om via Zorgdomein te verwijzen.


Verwijsbrief
Verwijsbrief.doc (70KB)

Huisbezoek

Ik kan indien gewenst uw patiënt thuis bezoeken. In dat geval is een verwijzing noodzakelijk en moet op de verwijsbrief het verzoek om huisbezoek aangegeven zijn. 

Artsenwijzer diëtetiek

De Artsenwijzer diëtetiek geeft aan bij welke diagnose een dieetadvies van belang is en informeert over het juiste moment van verwijzen naar een diëtist. U kunt hier de artsenwijzer raadplegen. 

Opbellen
E-mail